کد خبر : 67663
تاریخ انتشار : دوشنبه 29 اردیبهشت 1404 - 4:06
-

ناکامی صنعت نفت آبادان در صعود به لیگ برتر با پنالتی از دست رفته

ناکامی صنعت نفت آبادان در صعود به لیگ برتر با پنالتی از دست رفته

اهواز – صنعت نفت آبادان که شانس بالایی برای صعود به لیگ برتر داشت در هفته پایانی لیگ دسته اول مقابل آریو متوقف شد و با از دست دادن یک پنالتی حساس در دقایق پایانی، از صعود بازماند.

به گزارش خبرنگار مهر، صنعت نفت آبادان عصر امروز یکشنبه با تساوی بدون گل مقابل آریو اسلامشهر در هفته پایانی لیگ دسته اول فوتبال ایران، فرصت صعود به لیگ برتر را از دست داد و فصل را در رده چهارم جدول به پایان رساند.

صنعت نفت که هفته گذشته با پیروزی ۱-۰ مقابل پیکان تهران به رتبه دوم جدول صعود کرده بود، برای تثبیت جایگاه صعود نیاز به پیروزی در این دیدار خارج از خانه داشت. با این حال، به رغم ارائه نمایشی هجومی و خلق موقعیت‌های متعدد، نتوانست دروازه میزبان را باز کند.

مهم‌ترین لحظه مسابقه در دقایق پایانی رقم خورد، زمانی که داور موعود بنیادی‌فر پس از بررسی کمک‌داور ویدئویی، یک ضربه پنالتی به سود آبادانی‌ها اعلام کرد. طالب ریکانی، کاپیتان و پنالتی‌زن باتجربه صنعت نفت، پشت توپ ایستاد اما ضربه او به تیر افقی دروازه برخورد کرد و از دست رفت.

در مسابقات هم‌زمان، پیکان با پیروزی ۲-۱ مقابل مس کرمان به رتبه دوم جدول رسید و همراه با فجر شهید سپاسی شیراز و سایپا جواز حضور در لیگ برتر فصل آینده را کسب کرد.

آریو اسلامشهر نیز که با ترکیبی تدافعی و وقت‌کشی‌های متعدد تلاش داشت صنعت نفت را متوقف کند، با این تساوی مانع از صعود نماینده خوزستان شد؛ هرچند خود نیز از رسیدن به لیگ برتر بازماند.

صنعت نفت که در طول مسابقه یک گل توسط حسین شنانی به ثمر رساند، با پرچم کمک داور بین‌المللی علیرضا ایلدروم مردود اعلام شد و در نهایت نتوانست قفل دروازه حریف را بشکند.

این نتیجه به معنای آن بود که تیم ریشه‌دار آبادان فصل آینده نیز در لیگ دسته اول باقی خواهد ماند، در حالی که تنها یک پنالتی می‌توانست آن‌ها را به لیگ برتر بازگرداند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.