کد خبر : 71464
تاریخ انتشار : جمعه 15 می 2026 - 19:34
-

کشور نیازمند روحیه جهادی شهید آیت‌الله رئیسی است

کشور نیازمند روحیه جهادی شهید آیت‌الله رئیسی است

اهواز – امام جمعه بندر امام خمینی گفت: پیشرفت و سربلندی کشور نیازمند روحیه جهادی و انقلابی شهید آیت‌الله رئیسی در میان مسئولان است.

به گزارش شبکه خبری خوزستان به نقل از خبرگزاری مهر حجت‌الاسلام جاسم عبادی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته بندر امام خمینی اظهار کرد: شهید آیت‌الله رئیسی الگویی کامل برای مسئولان کشور بود و لازم است راه و روش این شهید در میان مدیران و مسئولان نهادینه شود.

وی افزود: مردم‌داری، روحیه جهادی، تواضع و ولایتمداری از ویژگی‌های بارز شهید آیت‌الله رئیسی بود که بسیاری از افراد به آن اذعان دارند و امروز نیز برای پیشرفت کشور به چنین روحیه‌ای در میان مسئولان نیاز داریم.

امام جمعه بندر امام خمینی با اشاره به فرارسیدن اول ذی‌الحجه و سالروز ازدواج حضرت علی علیه السلام و حضرت زهرا سلام الله علیها بیان کرد: دولت باید در زمینه اشتغال و فراهم کردن شرایط ازدواج جوانان تدبیر لازم را داشته باشد تا جوانان با مشکلات کمتری بتوانند ازدواج کرده و تشکیل خانواده دهند.

وی گفت: فرهنگ ازدواج آسان و علوی باید هر سال بیش از گذشته در جامعه ترویج شود و موضوع خانواده و تشکیل آن مورد توجه جدی قرار گیرد.

عبادی ادامه داد: در اسلام هیچ بنایی مقدس‌تر از خانواده نیست زیرا نهاد خانواده جایگزینی ندارد و بسیاری از مسائل اجتماعی بر پایه این نهاد شکل می‌گیرد.

وی در پایان با اشاره به فرارسیدن بیست و نهم ذی‌القعده، سالروز شهادت امام جواد علیه السلام، این مناسبت را به حضرت بقیهالله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف، مقام معظم رهبری و شیعیان تسلیت گفت.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.