دکتر مصطفی کنارکوهی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگارشبکه خبری خوزستان افزود: در اجرای این طرح ملی ۲۶۵ هزار نوبت سر شامل ۲۲۰ هزار نوبت سر دام سبک و ۴۵ هزار نوبت دام سنگین در برابر بیماریهای دامی و مشترک میان انسان و دام، واکسیناسیون و ایمن سازی شدند ضمن آنکه سمپاشی بیش از ۱۹۳ هزار دام سبک و سنگین در مقابل انگلهای خارجی انجام شد.
وی اظهار داشت:در مدت سه روز که شنبه(دیروز) به پایان رسید ۶۶ گروه و بیش از ۳۲۰ نیرو متشکل از گروههای جهادی در سطح ملی و استانی علاوه بر عملیات یاد شده، نسبت به ایمن سازی جایگاههای دامی در برابر انگلهای خارجی به مساحت ۴۵۱ هزار متر مربع اقدام کردند.
مدیرکل دامپزشکی خوزستان هدف از این اقدام را خدمت رسانی و حمایت از محرومترین قشر تولید کننده فرآوردههای خام دامی در استان عنوان کرد و ادامه داد: این امر باعث تولید پایدار، حفظ سرمایه دامی، اقتصاد پویا و امنیت غذایی در حوزه فرآوردهای خام دامی در سطح جامعه خواهد شد.
کنارکوهی به وجود بیش از ۸۰۰ بیماری مشترک انسان و دام اشاره و گفت: مهمترین ماموریت دامپزشکی در این رزمایش پیشگیری، کنترل، مبارزه و ریشهکنی انواع بیماری دام به ویژه بیماریهای مشترک انسان و دام بود که به نوعی نیروهای این سازمان برای ارتقای بهداشت عمومی جامعه و مبارزه با بیماریهایی که مخاطراتی برای زندگی انسان دارند خدمت میکنند.
رزمایش محرومیت زدایی وخدمات رسانی به مناطق سخت گذر و عشایری خوزستان با حضور سیدمحمد آقامیری معاون وزیرجهاد کشاورزی و رییس سازمان دامپزشکی آغاز شد.
استان خوزستان ۳.۵میلیون راس دام سبک و ۴۵۰هزار راس دام سنگین دارد و ارزش تقریبی آنان حدود ۳۰۰هزار میلیارد ریال برآورد شده است.
استان خوزستان از نظر جمعیت دامی در رتبه چهارم کشوری قرار دارد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰