کد خبر : 68817
تاریخ انتشار : دوشنبه 3 شهریور 1404 - 0:05
-

کشف کالای قاچاق در هندیجان

کشف کالای قاچاق در هندیجان

اهواز ـ فرمانده انتظامی استان خوزستان از کشف ۵ انبار دپوی انواع لوازم خانگی به ارزش ۱۵۰ میلیارد ریال در شهرستان هندیجان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سیدمحمود میرفیضی عصر امروز یکشنبه در گفتگویی رسانه‌ای اظهار داشت: در راستای مبارزه جدی و همه جانبه با پدیده شوم قاچاق کالا و ارز، مأموران پلیس آگاهی هندیجان با اقدامات خاص پلیسی موفق به شناسایی ۵ انبار دپوی کالای قاچاق در این شهرستان شدند.

وی تصریح کرد: مأموران پلیس پس از هماهنگی با مرجع قضائی به محل مورد نظر اعزام و در بازرسی به عمل آمده تعداد ۱۱۷ دستگاه انواع کالای خانگی قاچاق و فاقد هرگونه مجوز گمرکی و قانونی کشف شد.

فرمانده انتظامی استان خوزستان بیان داشت: کارشناسان ارزش کالای مکشوفه را ۱۵۰ میلیارد ریال برآورد کردند که در این رابطه یک متهم پس از تشکیل پرونده به اداره تعزیرات حکومتی معرفی شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.