کد خبر : 22977
تاریخ انتشار : چهارشنبه 28 آبان 1399 - 15:12
-

کسبه بهبهان هنوز با محدودیت‌های کرونایی کنار نیامده‌اند / اجاره‌نشینی ۷۰درصد شاغلان اصناف شهرستان

کسبه بهبهان هنوز با محدودیت‌های کرونایی کنار نیامده‌اند / اجاره‌نشینی ۷۰درصد شاغلان اصناف شهرستان

حدود یک‌هفته از اعمال محدودیت‌های جدید کرونایی برای مقابله با پیک سوم شیوع می‌گذرد اما کسبه شهر بهبهان هنوز با این محدودیت‌ها کنار نیامده‌اند.

به گزارش شبکه خبری خوزستان به نقل از تسنیم ؛

حدود یک هفته از اعمال محدودیت‌های جدید کرونایی برای مقابله با پیک سوم شیوع ویروس کرونا می‌گذرد اما کسبه شهر بهبهان تاکنون به این موضوع تن نداده‌اند.

اجرای این طرح در کشور و نادیده گرفتن وضعیت معیشت کاسبان از عمده‌ترین دلایل عدم تمکین گروه‌های هدف برای طرح ممنوعیت جدید برای تعطیلی مشاغل گروه هدف راس ساعت ۱۸ است که باید مجریان و طراحان مشکلات و آسیب‌های آن را دیده و درصدد رفع آن بر می‌آمدند تا تعطیلی به صورت یکپارچه و بهتر اجرا می‌شد.

کرونا ویروس در حمله‌های اول و دوم ثابت کرد با هیچ کس روی تعارف ندارد پس باید مدیران و مسئولان مربوطه نسبت به رفع نواقص طرح در راستای انجام تعطیلی‌های مدنظر و نه به صورت شکلی اقدام کنند.

چک در وجه کرونا!

یکی از بازاریان شهر بهبهان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: متاسفانه هیچ فکری برای معیشت ما پشت این همه تعطیلی نیست و هر روز دستور تعطیلی صادر می‌شود در حالی که ما از اسفند سال پیش در ضرر هستیم و چک روی چک پرداخت نکرده‌ایم.

احمدعلی افزود: بحث سلامت درست است ولی این موضوع تعطیلی ساعت ۱۸ واقعا ناعادلانه است و ما انتظار داریم وقتی محدود سازی و تعطیل سازی اعلام می‌شود مجموعه اجزا آن را به دقت ببینند و فوری سراغ بازار نیایند.

این شهروند بهبهانی بیان کرد: در حال حاضر نیست خیابان اصلی شهر را بسته‌اند و فروش ما به حداقل رسیده، که بنده اعتقاد دارم اصناف بازار بیش از مشاغل دیگر متضرر شده‌اند.

وی گفت: تسهیلات اعلامی در راهروهای ادارات گیر کرده و پس از گذشت چند ماه یا پرداخت نشده یا به اندازه زیان نیست و هر روز ما باید پاسخگوی چک‌های برگشتی در وجه کرونا باشیم که متاسفانه روز به روز تعداد آن بالاتر می‌رود.

تعطیلی‌های بی‌برنامه چه فایده‌ای دارد؟

رئیس اتاق اصناف شهرستان بهبهان در گفت‌وگوی تلفنی با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: در بحث اجرای محدودیت‌ها انتظار است مسئولان متولی با برنامه ریزی پیش بروند و مجموعه‌ای از اقدامات پیش رو داشته باشند که فوری به سراغ بازار نیامده و این بخش آسیب کمتری ببیند.

مجید زادپرور در پاسخ به این سؤال که چرا محدودیت ساعت ۱۸ اجرا نمی‌شود، افزود: کرونا فقط یک بیماری فیزیولوژی نیست و جنبه‌های مختلفی مثل فلج کردن کسب و کار داشته اما در دو پیک قبل با وجود زیان هنگفت بازاریان به تعطیلی پاسخ مثبت داده‌اند.

رئیس اتاق اصناف بهبهان بیان کرد: قریب ۷۰ درصد کسبه ما اجاره‌نشین هستند و اگر ما بخواهیم این فشار را به آن‌ها وارد کنیم واقعا زندگی آن‌ها دچار اختلال می‌شود ولی به محض اعلام این دستور طی بازدیدهای مکرر در بازار از کسبه محترم این موضوع خواسته شده است.

فرماندار بهبهان در این باره ادامه داد: ما در شهرستان بهبهان ۷ هزار کسبه داریم که هماهنگی این موضوع تاکنون به خوبی انجام شده و با مغازه‌داران نیز در این باره صحبت انجام گرفته است.

وی ضمن تشکر از همکاری بازاریان در موج‌های اول و دوم شیوع کرونا خاطر نشان کرد: در کل کشور و به‌ویژه خوزستان این مسئله وجود دارد اما با تمهیداتی اعم از بستن خیابان، اعلام هشدار در سطح شهر هم به مردم و هم به کسبه وضعیت را گوشزد کرده‌ایم.

یوسف زمانی اصل اظهار کرد: این بحث یک موضوع فرهنگی است زیرا اگر حتی ما با ابزار قانونی بازار را به تعطیلی بکشانیم مردم باید به این بلوغ برسند که قرنطینه خانگی را رعایت کنند و فقط برای تهیه مایحتاج زندگی از منزل خارج شوند.

گزارش از مهدی مستوی

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.