نقش مخابرات در دفاع مقدس مغفول مانده است
فرمانده مرکز “معراج” نیروی زمینی سپاه پاسداران گفت: مخابرات و نیروهای بیسیمچی نقش مهمی در طول ۸سال دفاع مقدس داشتند که از این نقش غفلت شده است. سرهنگ پاسدار اردلان کیانی ، با تبریک هفته دفاع مقدس اظهار داشت: نقش مخابرات در ۸ سال دفاع مقدس فراموش ناشدنی است و سراسر جنگ مملو از حضور
فرمانده مرکز “معراج” نیروی زمینی سپاه پاسداران گفت: مخابرات و نیروهای بیسیمچی نقش مهمی در طول ۸سال دفاع مقدس داشتند که از این نقش غفلت شده است.
سرهنگ پاسدار اردلان کیانی ، با تبریک هفته دفاع مقدس اظهار داشت: نقش مخابرات در ۸ سال دفاع مقدس فراموش ناشدنی است و سراسر جنگ مملو از حضور نیروهای مخابرات و ارتباطات است.
وی افزود: بخش مخابرات دفاع مقدس مغفول مانده است و ناگفتههای زیادی در این بخش وجود دارد؛ در آن شاهد ایثار و رشادتهای نیروهای مخابرات هستیم که متأسفانه کمتر به آن پرداخته شده است.
فرمانده مرکز فنآوری اطلاعات و ارتباطات معراج نیروی زمینی سپاه پاسداران اظهار داشت: در هیچ عملیاتی و هیچ حرکتی در طول جنگ؛ فرماندهی را بدون بیسیمچی نمیبینید، هر کجا و هر وقت عملیاتی بود، نیروهای مخابراتی در پیشانی جبهه و عملیات حضور داشتند.
وی اظهار داشت: فرمانده و عملیات بدون ارتباطات کارایی چندانی ندارد و اگر ارتباط قطع شود، در لجستیک، توپخانه و ارسال نیرو و تجهیزات، ارسال دستورات فرماندهی مشکل پیش میآید. اصولا مخابرات در سلسله مراتب فرماندهی تعریف میشود.
کیانی گفت: نیروهای مخابراتی در طول ۸ سال دفاع مقدس در قبل از عملیات، در بخش شناسایی، در بخش کدگذاری و در بخش تخریب همواره حضور داشتند. جز نیروهای هستند که باید در پیشانی نبرد حضور داشته باشند. مخابرات در موفقیت یک عملیات نقش بیبدیلی دارد.
وی با اشاره به اینکه “در دفاع مقدس، از دو نوع مخابرات استفاده میکردیم” اظهار داشت: در طول جنگ هم ارتباط بی سیم و هم ارتباط باسیم داشتیم.
فرمانده مرکز فنآوری اطلاعات و ارتباطات معراج نیروی زمینی سپاه پاسداران بیان داشت: در ارتباط با سیم امکان لو رفتن بسیار پایین است ولی امکان برقراری این نوع ارتباط بسیار سنگین است. بهطور مثال در طول دفاع مقدس در یکی از عملیاتها با قرقرههای سیم مخابراتی که هر کدام نزدیک دو کیلومتر بودند، نیروها توانستند ۵۰ کیلومتر ارتباط باسیم ایجاد کنند.
وی ادامه داد: در آن دوران دفاع مقدس یکی از وظایف من چککردن مرتب این ارتباط باسیم بود که قطع نشود. باید در زیر آتش مستقیم دشمن این سیمها را چک می کردیم که قطع نشوند.
کیانی با اشاره به نقش مهم ارتباط بیسیم و نیروهای بیسیمچی در طول جنگ گفت: بیشترین شهدای حوزه مخابرات و فاوا نیروهای بیسیم چی هستند. نیروهای بیسیم چی اصولا نیروهای شجاع، امین، باهوش هستند.
وی ادامه داد: نیروهای بیسیم چی باید قبل از عملیات برای تخریب و شناسایی در منطقه حاضر شوند، جداول کد رمز را حفظ باشند و به منطقه تسلط داشته باشند که اگر برای فرمانده اتفاقی افتاد، تا تعیین جانشین، دستورات لازم را صادر کند.
فرمانده مرکز فنآوری اطلاعات و ارتباطات معراج نیروی زمینی سپاه پاسداران بیان داشت: بیشترین شهدای مخابرات در عملیاتهای رمضان، فاو و کربلا است. بخش عمده از موفقیت عملیات فاو و عبور از اروند مدیون شهدای ارتباطات است.
وی افزود: تعداد شهدای فاوا در کشور ۶ هزار و ۵۰۰ شهید است که در طول جنگ در عرصه مقابله با دشمن به شهادت رسیدند. شهید شاخص حوزه مخابرات شهید نریمی است که از یاران نزدیک شهید هاشمی در قرارگاه سری نصرت بودند.
کیانی به شهدای مدافع حرم حوزه فاوا اشاره و گفت: شهید دهقانی از دوستان ما و نیروهای برجسته مخابرات بودند که در راه دفاع از حرم به شهادت رسیدند. شهید دهقان واقعا انسان برجسته و وارسته ای بودند و همیشه خنده رو بودند.
وی با اشاره به بروز بودن تجهیزات مخابراتی و پیشرفتهای این حوزه اظهار داشت: در زمینه مخابرات و ارتباطات پیشرفتهای خیلی خوبی با اتکا بر جوانان ایرانی صورت گرفته است. در حالی که در جنگ از نظر امکاناتی دستمان خالی بود و بسیاری از تجهیزات مخابراتی را از عراق غنیمت گرفته بودیم.
برچسب ها :KHZ News Network ، Khznn ، Khznn_ir ، KHZNN.ir ، اخبار خوزستان ، خوزستان ، سایت شبکه خبری خوزستان ، شبکه خبری خوزستان ، شبکه خبری خوزستان مستقل و متفاوت ، محمد باقر عباسی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰