نامه اعتراض فعالان محیط زیست به از سرگیری طرحهای انتقال آب روی میز نماینده اهواز / آمار وزرات نیرو دربارهٔ حقابه تالابها متناقض است / بازخوانی علی ساری از دلایل اعتراض شدید به ابتکار و قطع سخنرانی روحانی
نامه اعتراض فعالان محیط زیست به از سرگیری طرحهای انتقال آب روی میز نماینده اهواز / آمار وزرات نیرو دربارهٔ حقابه تالابها متناقض است / بازخوانی علی ساری از دلایل اعتراض شدید به ابتکار و قطع سخنرانی روحانی شبکه خبری خوزستان: فعالان محیط زیست و نمایندگان انجمنهای محیط زیستی و منابع طبیعی استان با دکتر
نامه اعتراض فعالان محیط زیست به از سرگیری طرحهای انتقال آب روی میز نماینده اهواز / آمار وزرات نیرو دربارهٔ حقابه تالابها متناقض است / بازخوانی علی ساری از دلایل اعتراض شدید به ابتکار و قطع سخنرانی روحانی
شبکه خبری خوزستان: فعالان محیط زیست و نمایندگان انجمنهای محیط زیستی و منابع طبیعی استان با دکتر علی ساری نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی دیدار و دربارهٔ مسائل مربوط به «از سرگیری احداث تونلهای انتقال آب از سرشاخهها» بحث و گفتگو کردند.
به گزارش شبکه خبری خوزستان به نقل از روابط عمومی دفتر دکتر علی ساری نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی، در این دیدار نامه درخواست این انجمنها توقف هرگونه مصوبه و تخصیص اعتبار برای طرحهای انتقال آب بین حوضه ای از سرشاخههای رودخانههای کارون و دز ارائه شد.
این فعالان در این دیدار تأکید کردند اخیراً با فشارهای سیاسی و رویکرد انتفاعی – سازه ای، شاهد تسریع در تکمیل طرحهای در حال اجرا و تصمیمات غیرکارشناسی برای احیای طرحهای فاقد توجیه اقتصادی و اجتماعی انتقال آب بین حوضه ای هستیم.
این فعالان هشدار دادند که طرحهای بهشت آباد، کوهرنگ ۳ و… میتوانند امنیت ملی را به مخاطره بیاندازند.
در ادامه، علی ساری نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به کسب اعداد و ارقام میزان ورودی آب تالابهای هورالعظیم و شادگان از ۱۰ سال گذشته تاکنون از طریق طرح سؤال از وزیر نیرو گفت: در حالی که امسال به دلیل اقدام به رهاسازی آب از پشت سدها، ورودی آب به هورالعظیم و شادگان ۶ برابر افزایش یافتهاست اما تاکنون این دو تالاب پر نشدهاند.
ساری ادامه داد: این در حالی است که پیش از این اعلام کرده بودند ۷۰ درصد هورالعظیم آبگیری شدهاست، حال این سؤال پیش میآید که چطور با عدد قبلی به اضافه ۶ برابر آن این هور هنوز پر نشدهاست؟
به گفته این نماینده مجلس، هدف من از طرح سؤال اخیر از وزیر نیرو فقط بحث حقآبه نبود بلکه طرح این مسئله نیز هست که چطور با این وضعیت آب و عدم اعطای حقآبه تالابها در پی احداث سد هستید؟
وی با اشاره به تلاشهای شبانهروزی نمایندگان خوزستان در مخالفت با طرحهای انتقال آب گفت: شما ظرفیت استان را در نظر بگیرید در برابر اجماع نمایندگان مجلس؛ یعنی ۱۸ نماینده در برابر ۲۹۳ نماینده و بهطور ویژه ۱۰۰ نماینده استانهای فلات مرکزی. ما از لحاظ رائی نمیتوانیم بر آنها فائق شویم اما از لحاظ فشار اجتماعی و طرح سؤال از وزیر گامهایی را برداشته ایم.
ساری تأکید کرد که دربارهٔ مسائل محیط زیستی فضا برای نمایندگان جهت طرح سؤال، ارائه تذکر و استیضاح مهیاست، اما دربارهٔ اینگونه مسائل کلیدی باید جدی، علمی و با پشتوانه مدنی وارد شد.
نماینده اهواز همچنین با اشاره به اعتراض شدید وی به خانم ابتکار معاون رئیسجمهور در اسفند ۹۵ به وضعیت تالابهای خوزستان گفت: من به عنوان یک شخصیت دانشگاهی میدانم که نباید با فریاد مشکلات را حل کرد اما در آن لحظه احساس کردم که گوشها کر شده و زبانها لال. احساس کردم که اگر واکنشی نشان ندهم بزرگترین جرم و خیانت را در حق مردم مرتکب شدهام.
وی ادامه داد: اعتراض نمایندگان خوزستان به سیاست آبی و قطع سخنان رئیسجمهور در مجلس برای ارائه لایحه بودجه سال ۹۸ در سطح داخلی و بینالملل بازتاب مهمی پیدا کرد، بنابراین باید بدون ابا و در نظرگرفتن ملاحظات مطالبه گری کرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰