فواید آب قلم
فواید آب قلم استخوانها وقتی به مدت طولانی در آب میجوشد تمامی مواد مغذی آن خارج شده و عصارهای به دست میآید که به آن آب قلم میگویند. آب قلم غنی از پروتئین و مواد معدنی مختلف از جمله کلسیم، پتاسیم، منیزیم، آهن، فسفر و… است. علاوه بر آن، حاوی ویتامینهای B نیز هست. این
فواید آب قلم
استخوانها وقتی به مدت طولانی در آب میجوشد تمامی مواد مغذی آن خارج شده و عصارهای به دست میآید که به آن آب قلم میگویند.
آب قلم غنی از پروتئین و مواد معدنی مختلف از جمله کلسیم، پتاسیم، منیزیم، آهن، فسفر و… است. علاوه بر آن، حاوی ویتامینهای B نیز هست.
این عصاره عملکرد سیستم ایمنی را بهبود بخشیده و سیرکننده و انرژیدهنده و سرشار از مواد مغذی است که به تقویت استخوانها، رباطها، تاندونها و غضروفها کمک میکند و مفصلها را سالم نگه میدارد.
مبتلایان به التهاب مفصل و استخوان، مکملهای کوندرویتین سولفات مصرف میکنند زیرا مانع از شکستگی غضروف مفصل میشود اما آب قلم نسبت به مکمل غذایی سالمتر است.
به زنان باردار و شیرده که به احتمال زیاد دچار کاهش مواد معدنی میشوند، مصرف هر روزه آب قلم توصیه می شود.
مصرف عصاره قلم حساسیت و عدم تحمل غذایی را برطرف میکند و مانع از بروز بیماریهای خودایمنی است.
دکتر محمد مظاهری متخصص طب سنتی
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰