رئیس دامپزشکی هندیجان خبرداد:
مصطفی شکیبافر
طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی فرآورده های خام دامی ویژه نوروز و ماه مبارک رمضان درشهرستان هندیجان
به گزارش خبرنگار ما از هندیجان ، دکتر قنواتی رئیس دامپزشکی هندیجان گفت : به منظور تامین و ارتقاء سطح بهداشت و سلامت مصرف کنندگان فرآوردههای خام دامی و اهمیت فوق العاده این موضوع در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان، نظارتهای بهداشتی و شرعی بر مراکز تولید ، توزیع و عرضه فرآوردههای
به گزارش خبرنگار ما از هندیجان ، دکتر قنواتی رئیس دامپزشکی هندیجان گفت : به منظور تامین و ارتقاء سطح بهداشت و سلامت مصرف کنندگان فرآوردههای خام دامی و اهمیت فوق العاده این موضوع در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان، نظارتهای بهداشتی و شرعی بر مراکز تولید ، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی درشهرستان هندیجان تشدید میشود.
وی افزود: در طول این مدت کارشناسان و بازرسان دامپزشکی در قالب اکیپهای ویژه بهداشتی ، نظارت بر مراکز تولید ، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی ، کشتارگاه ها و سردخانه را بر عهده دارند . در این طرح تعداد ۲ اکیپ سیار و ۱ اکیپ ثابت متشکل از ۵ نفر کارشناسان بهداشتی دامپزشکی و ۱ نفر ناظرین شرعی شهرستان اجرای این طرح را از تاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۱۴ لغایت ۱۴۰۱/۰۲/۱۶ در ساعات صبح و بعد از ظهر بر عهده خواهند داشت .
دکتر قنواتی درادامه اظهارکرد: این برنامه تشدید کنترل و نظارت بهداشتی از سه بخش هماهنگی ، برنامه عملیاتی و نتیجه عملکرد تشکیل شده و موفقیت این طرح در گرو ارتقاء شاخصهای بهداشتی و تامین سلامت جامعه و در نهایت انجام مطمئن مراحل برنامه می باشد.قنواتی درپایان گفت: توصیه می گردد شهروندان محترم فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را از واحدهای مجاز تهیه کنند و هرگونه تخلف در این خصوص را جهت پیگیری و برخوردهای قانونی به اداره دامپزشکی شهرستان هندیجان به شماره تماس ۰۶۱۵۲۵۷۶۴۶۹ و ۰۶۱۵۲۵۷۵۰۰۱ اطلاع دهند .
خبرنگارناصرحکیمی
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰