کد خبر : 69625
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 16 اکتبر 2025 - 18:24
-

در برابر منافع مردم با هیچ‌ ارگانی تعارف نداریم

در برابر منافع مردم با هیچ‌ ارگانی تعارف نداریم

نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی گفت: در برابر منافع مردم با هیچ‌ ارگانی تعارف نداریم.     به گزارش خبرنگار شبکه خبری خوزستان ، هاشم خنفری امروز در حاشیه بازدید از پروژه های عمرانی این شهرستان با بیان اینکه خدمت صادقانه به مردم مهم‌ترین رسالت بنده است، اظهار کرد: با هیچ ارگانی تعارفی

نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی گفت: در برابر منافع مردم با هیچ‌ ارگانی تعارف نداریم.

 

 

به گزارش خبرنگار شبکه خبری خوزستان ، هاشم خنفری امروز در حاشیه بازدید از پروژه های عمرانی این شهرستان با بیان اینکه خدمت صادقانه به مردم مهم‌ترین رسالت بنده است، اظهار کرد: با هیچ ارگانی تعارفی ندارم، این حق مردم است و باید به درستی به دست آن‌ها برسد، بنده به عنوان خادم مردم، اجازه نخواهم داد حقی از مردم ضایع شود.

 

وی افزود: هر مسئول پرکارتر و دلسوزتر و از او حمایت می‌کنیم و برای احقاق حق مردم با هیچکس تعارف نداریم.

 

نماینده مردم شادگان ادامه داد: حضور مستمر و نظارت بر روند اجرای پروژه‌ها باعث بهبود کیفیت پروژه‌ها و ایجاد امید در بین مردم و تسریع در تکمیل طرح‌های عمرانی می‌شود.

 

خنفری در خاتمه بر لزوم رعایت استانداردها در عرصه عمرانی تاکید کرد و گفت: کنترل کیفیت و نظارت بر اجرای پروژه‌های عمرانی در سطح شهرستان شادگان افزایش یابد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.