کد خبر : 56560
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 اسفند 1402 - 9:44
-

افزایش ۲۲ درصدی جوجه ریزی در مرغداری های خوزستان

افزایش ۲۲ درصدی جوجه ریزی در مرغداری های خوزستان

آصفی همچنین اظهار داشت: به منظور تولید با ارزش افزوده بالا، کاهش هزینه های تولید و ثبات در تولید دو زنجیره تولید گوشت مرغ به ظرفیت ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه به زنجیره تولید گوشت مرغ استان در سالجاری اضافه شده است به نحوی که در حال حاضر استان دارای سه زنجیره فعال به ظرفیت کل ۴ میلیون قطعه جوجه ریزی در هر دوره است.

به گزارش شبکه خبری خوزستان؛ ایرج آصفی مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خوزستان ضمن اشاره به برنامه سازمان برای کنترل قیمت در استان گفت: با توجه به برنامه‌ریزی‌های وسیع صورت گرفته در جهت افزایش واحدهای مرغ گوشتی و به منظور رسیدن به خودکفایی در تولید گوشت مرغ آماده طبخ  و ثبات قیمت در سطح استان بیش از ۶۰۰ واحد با ظرفیت بالغ بر ۲۰ میلیون قطعه جوجه ریزی در دوره صادر شده است.

وی در ادامه افزود: از سال ۱۴۰۰ تاکنون بیش از ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه به ظرفیت مرغداری‌های گوشتی استان اضافه شده که بخشی در حال تکمیل واحدها  با توجه پیشرفت های مختلف بوده و تعدادی درحال اخذ مجوز از ادارات مربوطه هستند.

آصفی همچنین اظهار داشت: به منظور تولید با ارزش افزوده بالا، کاهش هزینه های تولید و ثبات در تولید دو زنجیره تولید گوشت مرغ به ظرفیت ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه به زنجیره تولید گوشت مرغ استان در سالجاری اضافه شده است به نحوی که در حال حاضر استان دارای سه زنجیره فعال به ظرفیت کل ۴ میلیون قطعه جوجه ریزی در هر دوره است.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خوزستان به برنامه های سال آینده برای ارتقاء زنجیره چهارم اشاره و بیان کرد: در برنامه سال آینده در صدد افزودن زنجیره چهارم تولید گوشت مرغ در استان به استعداد ۱ میلیون قطعه در هر دوره هستیم.

وی به مرغداری های دارای مجوز اشاره و اظهار کرد: ۹۰۳ واحد مرغداری به ظرفیت بالغ بر ۲۰ میلیون ۵۰۰ هزار قطعه در هر دوره در استان فعال است.

آصفی در ادامه تصریح کرد: برای بیش از ۶۰۰ واحد با ظرفیت بالغ بر ۲۱ میلیون قطعه در هر دوره مجوز صادر شده است.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خوزستان به تعداد افراد متقاضی برای احداث مرغداری در استان اشاره و بیان کرد: تاکنون ۶۰۰ نفر متقاضی احداث مرغداری در استان بوده اند که این تعداد  در حال افزایش است.

وی با بیان این مطلب که قطب مرغداری استان شهرستان دزفول است گفت: در ۱۱ ماهه سال جاری ۱۰۵ هزار تن گوشت مرغ آماده طبخ در استان تولید شده که این میزان در مدت مشابه سال قبل ۸۵ هزار و ۲۵۸ تن بوده است.

آصفی در خاتمه به برنامه سازمان برای سال آینده اشاره و بیان کرد :ایجاد زنجیره های تولید و احداث واحد‌های بزرگ مرغداری گوشتی و پیگیری برای راه اندازی واحد دوم مرغ مادر گوشتی به منظور تامین بخشی از جوجه یک روزه واحد‌های مرغداری در استان هستیم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.