افزایش عملکرد محصول و کاهش هزینه های تولید در مزرعه نوآور کارون
مزرعه نو آور در زمینه اجرای سیستم های آبیاری تحت فشار در بخش علوفه کاری شیلات جهت کشت علوفه و غلات با سیستم آبیاری موضعی -نواری ( استفاده از تیپ ) در شهرستان کارون به اجرا در آمده است.
افزایش عملکرد محصول و کاهش هزینه های تولید در مزرعه نوآور کارون
مزرعه نو آور در زمینه اجرای سیستم های آبیاری تحت فشار در بخش علوفه کاری شیلات جهت کشت علوفه و غلات با سیستم آبیاری موضعی -نواری ( استفاده از تیپ ) در شهرستان کارون به اجرا در آمده است.
به گزارش شبکه خبری خوزستان: جبار حمادی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کارون از بازدید مزرعه نو آور در زمینه اجرای سیستم های آبیاری تحت فشار در کارون توسط محققان مرکز تحقیقات خبر داد و گفت: هدف از اجرای طرح های آبیاری تحت فشار، افزایش تولید محصولات به وسیله راندمان کاربرد آب است که در آبیاری سنتی حدود ۱۶ الی ۲۵ درصد است و نیز کاهش هزینه های تولید و افزایش عملکرد تولید محصول می باشد.
وی افزود: سیستم های آبیاری تحت فشار به طور کلی به دو دسته آبیاری موضعی ( با راندمان حدود ۸۵ تا ۹۰ درصد) و بارانی ( با راندمان حدود ۷۰ تا ۷۵ درصد ) تقسیم بندی می شوند . حمادی اظهار داشت: این روش ها نسبت به شیب و ناهمواری های زمین حساسیت کمی دارند و کود دهی مزارع به آسانی و کارایی بهار قابل انجام است .
وی تصریح کرد: شهرستان کارون دارای هزاران هکتار اراضی کشاورزی می باشد که با اجرای سیستم های آبیاری تحت فشار می توان به اهداف مذکور دست یافت.
حمادی ادامه داد: این طرح در ۱۲۳.۵ هکتار واقع در بخش علوفه کاری شیلات جهت کشت علوفه و غلات با سیستم آبیاری موضعی -نواری ( استفاده از تیپ ) طراحی شده و به جهت داشتن امکاناتی شامل ادوات و تجهیزات کامل، واحد های کارگاهی، فضای مناسب جهت اسکان و برگزاری دوره های آموزشی جهت بهره برداران از شرایط ویژه ای برخوردار است .
برچسب ها :اخبار خوزستان ، اخبار کشاورزی خوزستان ، استان خوزستان ، جهاد خوزستان ، جهاد کشاورزی ، جهاد کشاورزی خوزستان ، خوزستان ، سایت شبکه خبری خوزستان ، شبکه خبری ، شبکه خبری خوزستان ، کشاورزی خوزستان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰