کد خبر : 68255
تاریخ انتشار : سه شنبه 31 تیر 1404 - 7:15
-

اعزام هواپیمای آب‌پاش ایرانی برای مهار آتش‌سوزی بخش عراقی هورالعظیم

اعزام هواپیمای آب‌پاش ایرانی برای مهار آتش‌سوزی بخش عراقی هورالعظیم

اهواز – هواپیمای آب‌پاش و تجهیزات اطفای حریق به‌منظور کنترل آتش‌سوزی در بخش عراقی تالاب هورالعظیم اعزام شد تا از گسترش پیامدهای زیست‌محیطی این بحران جلوگیری شود.

به گزارش خبرنگار مهر، در دیدار سید محمدرضا موالی‌زاده، استاندار خوزستان با حسین ساجدی‌نیا، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در تهران، دستور فوری اعزام هواپیمای آب‌پاش و تجهیزات لازم برای مهار آتش‌سوزی در بخش عراقی تالاب هورالعظیم صادر شد.

استاندار خوزستان در این نشست با اشاره به تأثیرات منفی دود ناشی از آتش‌سوزی بر سلامت ساکنان شهرستان‌های دشت‌آزادگان و هویزه، بر لزوم تسریع در عملیات اطفای حریق تأکید کرد. وی همچنین خواستار هماهنگی فوری برای جلوگیری از تشدید پیامدهای زیست‌محیطی این بحران شد.

ساجدی‌نیا نیز ضمن صدور دستور اعزام تجهیزات، بر بسیج تمامی دستگاه‌های اجرایی از جمله وزارت بهداشت، سازمان محیط‌زیست و شهرداری‌ها برای مدیریت بحران و حمایت از شهروندان تأکید کرد.

این تصمیم پس از مذاکرات اخیر استاندار خوزستان با مقامات عراقی و پیگیری‌های مستمر در تهران اتخاذ شد تا از گسترش خسارت‌های زیست‌محیطی و بهداشتی ناشی از این آتش‌سوزی جلوگیری شود. عملیات اطفای حریق با هماهنگی دستگاه‌های مربوطه به‌سرعت آغاز خواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.