کد خبر : 71753
تاریخ انتشار : چهارشنبه 10 تیر 1405 - 19:32
-

اجرای طرح «حامی» و پروژه مهر در اولویت آموزش و پرورش شادگان است

اجرای طرح «حامی» و پروژه مهر در اولویت آموزش و پرورش شادگان است

شادگان ـ مدیر آموزش و پرورش شادگان با تأکید بر آمادگی همه‌جانبه مدارس برای آغاز سال تحصیلی جدید، اجرای دقیق طرح «حامی»، پیشبرد برنامه‌های پروژه مهر و ساماندهی نیروی انسانی را اولویت دانست.

محمود حسونی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در حاشیه‌ جلسه شورای معاونان آموزش و پرورش شادگان اظهار کرد: طرح حمایت آموزشی «حامی» با هدف جبران کاستی‌های یادگیری و ارائه برنامه‌های آموزشی متناسب برای دانش‌آموزانی که نیاز به توجه بیشتری دارند، اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: این طرح به‌منظور حمایت آموزشی مستمر از یادگیرندگان و جبران کاستی‌های احتمالی یادگیری دانش‌آموزان، به‌صورت هدفمند و برنامه‌ریزی‌شده در ماه‌های تیر و مرداد در همه مدارس ابتدایی شادگان اجرا می‌شود.

مدیر اداره آموزش و پرورش شادگان اضافه کرد: کلان پروژه مهر نقشه راه سال تحصیلی و پایه‌گذار نظم و کیفیت فعالیت‌های مدرسه در طول سال است.

حسونی زاده در پایان گفت: «پروژه مهر»، مهمترین برنامه آموزش و پرورش برای آماده‌سازی مدارس و آغاز باشکوه سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵ است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.