کد خبر : 70428
تاریخ انتشار : پنجشنبه 16 بهمن 1404 - 0:04
-

سامانه بارشی تا امشب در خوزستان فعال است

سامانه بارشی تا امشب در خوزستان فعال است

اهواز – مدیرکل هواشناسی استان خوزستان گفت: فعالیت سامانه بارشی تا اواخر وقت امروز در استان تداوم دارد.

محمد سبزه‌زاری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی اظهار کرد: فعالیت سامانه بارشی تا اواخر وقت امروز در استان ادامه خواهد داشت و سبب رگبار و رعدوبرق و احتمال ریزش تگرگ در مناطق شمالی، شمال‌شرقی، شرقی و تا حدودی مرکزی، به‌ویژه در نیمه شرقی و ارتفاعات می‌شود.

وی افزود: وزش باد متوسط تا نسبتاً شدید همراه با تندبادهای لحظه‌ای در اغلب نقاط استان مورد انتظار است.

مدیرکل هواشناسی خوزستان بیان کرد: از فردا و پس‌فردا، جو پایداری بر استان حاکم خواهد شد که این شرایط موجب وقوع مه یا مه رقیق صبحگاهی و شامگاهی، به‌ویژه صبح فردا، در اغلب نقاط استان و بروز غبار صبحگاهی در شهرهای صنعتی می‌شود.

سبزه‌زاری با اشاره به وضعیت دریایی عنوان کرد: شمال خلیج فارس طی امروز مواج پیش‌بینی می‌شود.

وی همچنین از ورود سامانه بارشی بعدی خبر داد و گفت: این سامانه از اواخر روز جمعه استان خوزستان را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

به گفته مدیرکل هواشناسی خوزستان، در شبانه‌روز گذشته آغاجاری با دمای ۲۳.۳ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین و دهدز با دمای ۶ درجه سانتی‌گراد سردترین نقاط استان گزارش شده‌اند.

وی افزود: اهواز نیز در همین مدت به بیشینه دمای ۱۹.۷ و کمینه دمای ۱۲.۷ درجه سانتی‌گراد رسیده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.