مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی: آغاز تابستان در استانهای جنوبی/ سازه نیروگاه رامین قدیمی است
مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی با اشاره به آغاز تابستان در استانهای جنوبی گفت: وضعیت استانهای جنوبی بهگونهای نیست که تحمل خاموشی در تابستان داشته باشند به همین سبب صنعت برق حرارتی با آمادگی کامل به استقبال روزهای گرم میرود. محسن طرزطلب ظهر امروز در نشست با مدیران نیروگاههای حرارتی خوزستان که در محل
مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی با اشاره به آغاز تابستان در استانهای جنوبی گفت: وضعیت استانهای جنوبی بهگونهای نیست که تحمل خاموشی در تابستان داشته باشند به همین سبب صنعت برق حرارتی با آمادگی کامل به استقبال روزهای گرم میرود.
محسن طرزطلب ظهر امروز در نشست با مدیران نیروگاههای حرارتی خوزستان که در محل نیروگاه رامین برگزار شد، با اشاره به آغاز تابستان در شهرهای جنوبی کشور، اظهار داشت: امیدوارم کسریهایی که در نیروگاههای خوزستان وجود دارد در دو هفته باقیمانده جبران شود و همه مدیران حداکثر توان مجموعه خود را در تابستان برای تأمین برق پایدار بهکارگیری کنند.
وی افزود: امیدوارم این تابستان مانند سالهای گذشته که با تلاش کارکنان زحمتکش حوزه تولید نیروی برق سپری شد، امسال نیز با حداکثر آمادگی برق خوزستان را تأمین کنیم.
مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی کشور با اشاره به آغاز تابستان در استانهای جنوبی گفت: وضعیت اقلیمی استانهای جنوبی بهویژه خوزستان بهگونهای نیست که تحمل خاموشی و بیبرقی در تابستان داشته باشند و تأمین برق در این منطقه از اولویتهای جدی شرکت مادر تخصصی برق حرارتی کشور است.
طرزطلب در خصوص نیروگاه رامین تأکید کرد: تولید نیروگاه رامین در تابستان گذشته شایسته تقدیر بود اما سازه نیروگاه رامین قدیمی است و برای استفاده از همه توان و ظرفیت آن باید زودتر برای باز توانی این نیروگاه اقدام کنیم.
تأمین برق مصرفی خوزستان در ساعات خارج از پیک مصرف همچنان با مشکل مواجه است
در ادامه این جلسه عبدالرسول پیشآهنگ معاون راهبری شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی کشور با اشاره به افزایش بارشهای جوی در سال ۹۷ و ۹۸، گفت: افزایش میزان بارندگیها کمکی شایانی به پایداری و تأمین مستمر انرژی میکند.
وی افزود: بهطور مثال استان خوزستان در ساعت پیک مصرف که واحدهای آبی درمدار هستند و ۸ هزار مگاوات برق مصرفی را تأمین میکنند مشکلی ندارد اما درزمان غیر پیک مصرف و تمرکز بر تولید نیروگاههای حرارتی، آمادگی کامل این نیروگاهها ضروری است.
پیشآهنگ ادامه داد: خوزستان تنها استانی است در کشور که برای تأمین برق مصرفی آن در ساعات خارج از پیک مصرف با مشکل مواجهیم.
معاون راهبری شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی کشور به دلایل این مسئله اشاره و عنوان کرد: خارج از پیک مصرف که با خارج شدن نیروگاههای آبی همزمان است، نیروگاههای حرارتی نمیتوانند برق موردنیاز استان را تأمین کنند و باید بخشی از آن توسط نیروگاههای خارج استان تأمین شود که فشار زیادی به خطوط انتقال بار وارد میکند. بااینوجود آمادگی نیروگاههای خوزستان در تابستان گذشته مثالزدنی بود.
پیشآهنگ بابیان اینکه تابستان خوزستان شروعشده و باید واحدهای نیروگاهها سریعتر وارد مدار شوند، گفت: ازنظر تأمین منابع مالی تمام تلاش مجموعه برق حرارتی به برطرف کردن این دغدغه است.
معاون راهبری شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی کشور تأکید کرد: واحدهای نیروگاهی که تعمیر آنها تاکنون به پایان نرسیده باید در فرصت باقیمانده تعمیرات آنها انجام شود تا در تابستان مشکلی برای تأمین برق نداشته باشیم.
نیروگاه رامین برای تامین برق تابستان آمادگی کامل دارد
مدیرعامل نیروگاه رامین نیز در ادامه این جلسه با اشاره به میزان تولید برق این نیروگاه در سال ۹۷، گفت: میزان تولید برق نیروگاه رامین در سال گذشته ۱۰ میلیون و ۳۱۸ هزار و ۴۵۲ مگاوات بود. تعمیرات اساسی توربین و بویلر واحد ۴ بهصورت کامل توسط کارشناسان داخلی انجام و اکنون درمدار قرارگرفته است.
ناصر محمدی ادامه داد: در حال حاضر انجام تعمیرات میاندورهای واحدها انجامشده و فقط کار تعمیر واحد ۳ باقیمانده که پس از انجام آن با حداکثر ظرفیت تولید برق وارد تابستان میشویم. عمده مشکل واحدهای ما در بخش بویلر ها بود که اکنون تمامی بویلرها تعمیر شده و واحد آنها درمدار است.
وی عنوان کرد: تعمیرات برجهای خنککننده ردیف ۵ و ۲، رسوبزدایی کندانسور ها با مواد جدید از جنس نانو و شستشوی بیش از ۸ هزار لوله دیگر اقدامات این واحد نیروگاهی برای تأمین برق پایدار است.
منبع:تسنیم
برچسب ها :اخبار خوزستان ، اهواز ، باوی ، شبکه خبری خوزستان ، مسجدسلیمان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰