ترانزیت مرگ در محور اهواز – اندیمشک
ترانزیت مرگ در محور اهواز -اندیمشک!! محوری که ۷۰در صد کالاهای اساسی کشور را از روی جسم نحیف خود عبور میدهد، حالا هم راه ارتباطی بین شهری است ، وهم بخشی از محور ترانزیتی کالا های وارداتی از بنادر جنوبی به مرکز کشور ! نه میتوان آن را آزادراه نامید و نه بزرگراه ، اما
ترانزیت مرگ در محور اهواز -اندیمشک!!
محوری که ۷۰در صد کالاهای اساسی کشور را
از روی جسم نحیف خود عبور میدهد، حالا هم راه ارتباطی بین شهری است ، وهم بخشی از محور ترانزیتی کالا های وارداتی از بنادر جنوبی به مرکز کشور !
نه میتوان آن را آزادراه نامید و نه بزرگراه ،
اما هرچه هست در مقابل
بی توجهی های راهداری خوب طاقت آورده !
عرض کم !
ظرفیت ترافیکی که به حد اشباع رسیده !
خط کشی های کمرنگ وضعیف!
تابلوهای ناقص و شکسته !
مسیرنماهایی که گویی سالهاست رنگ آب را به خود ندیده اندوحالا، بواسطه گل ولای نشسته برآنها هیچ نقشی در هدایت ترافیکی خودروها ندارند !
لکه گیری های غیر هندسی ونامنظم !
ورودی و خروجی های اتصالی پرخطر روستاهای مسیر !
گاردریلهایی که برآثر تصادفات مکرر ،
نقش بازدارندگی خود را ازدست داده اند و تنها ، بکار ضایعاتی ها می آیند- همه و همه نواقص ایمنی موجود در محور ترانزیتی است که تصادفات فراوان منجر به مرگ آن فریاد همه را درآورده و هیچ اهمیتی هم برای مسئولین راهداری استان ندارد !؟
تردد خودروهای سنگین
در کنار خودروهای سبک
در سراسر این مسیر پرخطر وناتوانی اداره کل راهداری در بهبود اوضاع در این محور ترانزیتی بر نواقص ایمنی این محور افزوده بگونه ای که در ۹ ماهه گذشته شاهد تصادفات فراوان در این محور مهم کشوری بودیم !
موضوع تردد تانکرها وکامیونهای حامل بارهای خاص پتروشیمیایی در کنار دیگر خودروها نیز بر وخامت اوضاع در این محور مهم افزوده .
وجود نقاط حادثه خیز فراوان که بر اثر نبود شیب شیروانی مناسب در شانه راهها خطر واژگونی خودروها را چند برابر میکند ، عدم تفکیک باندهای رفت و برگشت از یکدیگر در برخی مقاطع که گاها انحراف به چپ خودروها باعث تصادفات منجر به مرگ فراوان در این محور شده ، عبور عرضی ادوات کشاورزی در سراسر مسیر بدلیل نبود دوربرگردان های کافی در مجاورت زمینهای کشاورزی سراسر مسیر ،
نبود گشتهای راهداری بمنظور هدایت ترافیکی خودروهای عبوری در مواقع خطر ، همه و همه نواقصی است که علاوه بر جان کاربران جاده ای حالا جان ساکنین حاشیه این مسیر را هم با خطر مواجه کرده .
عدم رسیدگی و نبود برنامه مدون برای این محور مهم در سه سال گذشته آن را را به یکی از خطرناکترین محورهای پرترافیک کشور تبدیل کرده که برای رفع مشکلات ایمنی در آن باید هزاران میلیارد تومان اعتبار هزینه کرد که تامین آن بعید بنظر می رسد ، کوتاهی که تنها و تنها متوجه بی برنامگی مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان و معاون راهداری این اداره کل است که همه ساله و در فصل انتهایی سال بجای رفع مشکلات ایمنی ،تنها به عملیات بوته کنی دراین محور مهم کشوری می پردازد .
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰