کد خبر : 65475
تاریخ انتشار : جمعه 14 دی 1403 - 9:48
-

اهمیت تغذیه گیاه در مرحله پنجه دهی

اهمیت تغذیه گیاه در مرحله پنجه دهی

طرح استمرار انتقال یافته های تحقیقاتی با حضور محققان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی بهبهان در شهرستان امیدیه اجرا شد.

اهمیت تغذیه گیاه در مرحله پنجه دهی

 

طرح استمرار انتقال یافته های تحقیقاتی با حضور محققان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی بهبهان در شهرستان امیدیه اجرا شد.

به گزارش شبکه خبری خوزستان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان امیدیه گفت: در این دوره در مورد تنش خشکی و اهمیت تغذیه در مرحله حساس تکمیل پنجه نکاتی ارائه شد.

سید مهرداد حسینی فرد افزود:  استفاده از کودهای اسید هیومیک و اسید آمینه پتاسیم‌دار می‌تواند به جلوگیری از تنش‌های ناشی از خشکی کمک کند، همچنین استفاده از کود فسفر برای تقویت ریشه‌ها ضروری است.

وی ادامه داد: مرحله پنجه‌دهی یکی از حساس‌ترین مراحل رشد گیاه به شمار می‌آید و توجه به تغذیه مناسب در این مرحله می‌تواند تأثیر زیادی بر عملکرد نهایی داشته باشد. 

 

حسینی فرد اضافه کرد: در این کلاس به موضوع اختلاط سموم و کنترل علف‌های هرز پرداخته و بر اهمیت پیشگیری از بیماری زنگ گندم با استفاده از قارچکش‌های با دوره ایمنی طولانی تأکید شدهمچنین در مورد آرایش کشت و تاثیر آن در مدیریت آب در مزرعه اشاره شد.

وی اظهار داشت:  استفاده صحیح از کود آبیاری، اهمیت مدیریت منابع آب برای بهینه‌سازی رشد گیاهان و افزایش عملکرد محصولات کشاورزی بسیار ضروری است. 

 

در پایان کلاس، کودهای ریز مغذی و سم قارچکش در بین شرکت کنندگان توزیع شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.