ویژه و مهم | احتمال برخورد شهاب سنگ عظیم الجثه با زمین در اردیبهشت ماه
سیستم خودکار ردیابی اجرام آسمانی سازمان فضایی ناسا سیارک ۴۱۰۰ متری که در اردیبهشت ۹۹ به زمین نزدیک میشود را شناسایی کرده است.
ویژه و مهم | احتمال برخورد شهاب سنگ عظیم الجثه با زمین در اردیبهشت ماه
سیستم خودکار ردیابی اجرام آسمانی سازمان فضایی ناسا از احتمال برخورد سیارک ۴۱۰۰ متری که در اردیبهشت ۹۹ به زمین نزدیک میشود را خبر داد؛ پژوهشهای این سازمان نشان میدهد که این شهاب سنگ در صورت ورود به جو زمین، آتش میگیرد و باعث یک انفجار بزرگ میشود
به گزارش شبکه خبری خوزستان ؛ به تازگی “ناسا” هشدار داده که در اردیبهشت ماه یک شهابسنگ ۴ کیلومتری به زمین نزدیک میشود که اصابت آن به سیاره ما، میتواند به معنی نابودی بشر باشد.
پایگاه خبری “اکسپرس” در گزارشی نوشت، سیستم خودکار ردیابی اجرام آسمانی سازمان فضایی ناسا سیارک ۴۱۰۰ متری که در اردیبهشت ۹۹ به زمین نزدیک میشود را شناسایی کرده است.
این شهابسنگ به بزرگی یک ساختمان است و به مداری نزدیک میشود که احتمال دارد بهصورت خطرناکی در مسیر کره زمین قرار گیرد.
به گفته این مرکز، این شهابسنگ بزرگ را که با سرعت بیش از ۲۰ هزار مایل در ساعت به سوی زمین در حرکت است، “DA4-2020” نامگذاری کردند.
براساس تصاویر دریافتی از ماهوارههای ناسا، این شهاب سنگ ۱۴۴ پا (نزدیک به ۴۴ متر) عرض دارد و کمی کوچکتر از برج آب مشهور شهر شیکاگو است.
متخصصان ناسا تخمین زدند که برخورد شهاب سنگ با زمین در حالتی که جرم مورد نظر، قطری بیشتر از یک هزار متر داشته باشد، عواقبی فاجعهبار خواهد داشت و چنین اتفاقی میتواند نسل انسانها را نابود کند.
پژوهشهای این سازمان نشان میدهد که این شهاب سنگ در صورت ورود به جو زمین، آتش میگیرد و باعث یک انفجار بزرگ آسمانی میشود.
بررسیهای موجود نشان میدهند که هر ۱۰۰ سال یک بار احتمال یک در ۵۰ هزار وجود دارد که سیارک با این ابعاد به زمین برخورد کند؛ به طور کلی اجرام آسمانی گوناگون دائما به سمت زمین حرکت میکنند و پدیده برخورد شهاب سنگ با زمین نادر نیست.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰