۱۳ زنگ خطر که نیاز به روانشناس را ضروری میکند
چه زمانی مراجعه به روانشناس و مشاور ضروری میشود: ۱- تغییر در میزان خواب (پرخوابی و کمخوابی)تغییر در اشتها (پرخوری و نداشتن اشتها) و تغییر در میل جنسی از جمله علائمی است که باید جدی گرفته شود. ۲- اگر از خستگی مزمن در رنج هستید، توان شروع فعالیتهای جدید را ندارید، یا تنها به اجبار
چه زمانی مراجعه به روانشناس و مشاور ضروری میشود:
۱- تغییر در میزان خواب (پرخوابی و کمخوابی)تغییر در اشتها (پرخوری و نداشتن اشتها) و تغییر در میل جنسی از جمله علائمی است که باید جدی گرفته شود.
۲- اگر از خستگی مزمن در رنج هستید، توان شروع فعالیتهای جدید را ندارید، یا تنها به اجبار اطرافیان کارهای خود را انجام میدهید.
۳- احساس ناامیدی و تنهایی در شما قوی است و در عین حال بیش از یک ماه است که شدت آن برای شما آزاردهنده شده است.
۴- اگر ارتباطات دوستانه شما این اواخر به شدت کاهش پیدا کرده، انگیزه چندانی برای حضور در مهمانی ندارید و دوستان و نزدیکان، شما را متهم به گوشهگیری میکنند.
۵- برخی رفتارها، نشانههای خطر محسوب میشوند، نزاع، پرخاشگری (چه فیزیکی و چه کلامی)، مصرف مواد مخدر، تجربه نداشتن تعادل در نتیجه نوشیدنیهای الکلی و سیگار کشیدن افراطی، از جمله مواردی است که باید جدی گرفته شود و درباره آنها با متخصص مشورت شود.
۶- تمرکز در محیط کار و فعالیتهای روزمره برای شما دشوار است. وسایلتان را در تاکسی و اتوبوس جا می گذارید و مسائل ساده را مکرر فراموش میکنید.
۷- در تحصیل یا محیط کار، دچار اُفت در عملکرد شدهاید، احساس میکنید انرژی زیادی صرف این موضوعات میکنید اما در نهایت پیشرفتی حاصل نمیشود.
۸- اگر تمایل به رفتن به خانه ندارید، آخرین باری را که صحبت دوستانه با این عضو خانواده داشتهاید به یاد نمیآورید و افکار خشن و تمایل به آسیب زدن به آن فرد خاص را تجربه میکنید، بهتر است به مشاور مراجعه کنید.
۹- اگر بیش از یک تا سه ماه از فوت یکی از نزدیکان شما میگذرد و هنوز احساس میکنید نتوانستهاید با آن کنار بیایید،البته توجه داشته باشید که کمی احساس دلتنگی یا گریه در این شرایط طبیعی است اما در مقابل آرزوی مرگ، سیاه دیدن همه چیز، ناتوانی از تصور آینده، نشانههایی است که باید جدی گرفته شود.
۱۰- دریافت بازخورد از اطرافیان مبنی بر دشواری در گفتوگو،اگر یکی دو نفر از شما شکایت دارند، شاید بتوان آن را نادیده گرفت اما اگر تعداد افرادی که شکایت از برخوردهای شما و نحوه صحبتتان دارند، زیاد است، بهتر است تعارف با خودتان را کنار بگذارید و به دنبال کمک گرفتن از متخصص باشید.
۱۱- اگر بیش از یک ماه از تجربه سانحهای مانند تصادف رانندگی، زورگیری در خیابان یا قربانی خشونت شدن میگذرد و هنوز از افکار مزاحم درباره سانحه می رنجید یا یادآوری سانحه شما را به هم میریزد.
۱۲- شنیدن صداها و تصاویر با منشأ نامشخص را باید در هر حالی جدی گرفت. پس حتی اگر در موقعیتهای انگشتشماری صداهایی میشنوید که بقیه متوجه آن نیستند، برای پیگیری موضوع به روانشناس یا روانپزشک مراجعه کنید.
۱۳- بدبینی شدید راجع به اطرافیان یکی دیگر از مواردی است که باید جدی گرفته شود.
ممکن است که بعد از خواندن این مطلب، احساس کنید که به طور مثال با نیمی از زنگ خطرهای مطرح شده در این مطلب درگیر هستید. توجه داشته باشید که اولا طبق جدیدترین آمارها، تقریبا از هر شش ایرانی دو نفر با این علایم دست و پنجه نرم میکند، پس این که لازم باشد کسی به مشاور مراجعه کند نه عجیب است و نه نادر، دوم آنکه، این اختلالات قابل درمان هستند، پس جای نگرانی چندانی وجود ندارد.
اولین و تنها مشاور شبانه روزی در سراسر کشور
باحضوربهترین مشاورخانم و آقا
مرکزمشاوره وروانشناسی خیریه نیسی
پذیرش همه روزه صبح و عصر
☎📞۰۹۳۳۱۱۳۰۳۱۵
☎📞۰۹۱۶۱۱۳۰۳۱۵
☎📞۰۶۱۳۲۹۳۰۱۱۰
اهواز،نادری،نبش خیابان حافظ،طبقه دوم کتابفروشی شهرکتاب،مجتمع پزشکی پارس
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰