عدم مطالبه گری ما و فربه شدن مدیران خوزستان
مطالبه گری ، حساسیت و پیگیری حقوق اجتماعی توسط مردم،رسانه ها،سمن ها و تشکل ها در جهت منافع ملی ، توسعه و درنتیجه پالایش جامعه است. مطالبه گری ویژگی و نیاز جامعه است و موجب توسعه ، آبادانی و ریشه کنی فقر و محرومیت درجامعه می شود. وقتی مردم در تعیین سرنوشت خود مشارکت کرده
مطالبه گری ، حساسیت و پیگیری حقوق اجتماعی توسط مردم،رسانه ها،سمن ها و تشکل ها در جهت منافع ملی ، توسعه و درنتیجه پالایش جامعه است.
مطالبه گری ویژگی و نیاز جامعه است و موجب توسعه ، آبادانی و ریشه کنی فقر و محرومیت درجامعه می شود.
وقتی مردم در تعیین سرنوشت خود مشارکت کرده و روحیه پرسشگری داشته باشند، مانع از بروز کاستی ها و بی کفایتی ها در مسئولان و نهادهای تصمیم ساز اجرایی می شوند.
مطالبه گری به عنوان یکی از ارکان مهم توسعه یافتگی جوامع امروزی پذیرفته شده و اگر مسئولان در قبال مسئولیت خود شهروندانی مطالبه گر،ناظر و خودآگاه به حقوق شهروندی ببینند هرگز به خود جرات فراراز پاسخگویی یا خدای ناکرده کارشکنی و عدم تمکین به قانون را نخواهند داد.
براساس قانون اساسی و سایر قوانین مدنی ، مردم حق دارند سوال کنند و مطالبه گر باشند،ناظر بررفتار ، گفتار و عملکرد مسوولان خود باشند و انتقاد کنند.
مقام معظم رهبری در همین باره می فرمایند : از نظر من هیچ کس مصونیت آهنین ندارد و همه در مقابل قانون و مسئولیت های خودشان پاسخگو هستند و باید جواب دهند.
از طرفی خوزستان شاهرگ اقتصاد ایران و یکی از استانهای کلیدی در رشد و توسعه کشور است. استانی که جمعیت آن ۴ میلیون و ۷۱۰ هزار نفر است و پنجمین استان پرجمعیت کشور است. نرخ بیکاری در بهار سال ۹۶، ۳/۱۵ درصد و در تولید ناخالص داخلی کشور بعد از استان تهران، سهمی ۱۴ درصدی دارد و در این زمینه بالاتر از استانهای اصفهان، خراسان رضوی، فارس و بوشهر قرار دارد و قلب اقتصاد ایران است. با این وجود و علیرغم وجود سرمایههای عظیم انسانی و منابع مالی، سرمایهای و طبیعی، در دهههای اخیر فقر اقتصادی و رشد بیکاری در این استان بالاتر از میانگین کشور بوده است و روند رشد و توسعه آن نسبت به استانهای دیگر کند بوده است.
مدیرانی داریم که خروجی کارشان حتی کمترین ، بازده ،خدماتی بسیار ناچیز و در بحث توسعه و تولید داخلی بزرگترین مانع به شمار می آیند.
اما دریغ از جوان مطالبه گری که عملکرد اجرایی آن مدیر را بخواهد.
دریغ از نخبه گان استان که سکوت شان در برابر مدیران ضعیف حتی توسعه متوازن را ناپایدار کرده است.
دریغ از اساتید دانشگاه استان که کاستی ها و نواقص یک مدیر را می بیند ولی گوشزد نمی کند.
دریغ از نماینده یک ملتی که مدیران حوضه وی هیچ راهبرد مشخصی برای تولید ملی و افزایش محصولات ندارند و توسط نماینده از وی حمایت میشود.
دریغ از کشاورزی که این همه مشکلات سازمان یافته آب را مشاهده و با سکوتش مشوق ادامه عملکرد آن مجموعه است.
و دریغ از جوامع قانونی (کانون وکلاء و تشکل های مدنی) که افت شاخص های تولید و ارتقاء شاخص های بیکاری و اشتغال و محرومیت ها را فقط نظاره گر است.
راهکار :
جوانان استان در راستای فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص مطالبه گری با پشتوانه عظیم مردمی با چشمان تیزبین ، نکته سنج و مطالبه گر ،در راستای رسالت خود پیگیر مطالبات و خواست های مردم خود از مدیران استان باشند نگذاریم مدیران ما صدتا امتیاز مالی ، رفاهی ، اجتماعی بگیرند و سکان دار استانی باشند که تا به امروز از منابع خدادادی خود به سود جوامع محلی و جامعه شهری استفاده لازم نکرده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰