کد خبر : 54568
تاریخ انتشار : پنجشنبه 12 بهمن 1402 - 9:57
-

اخبار بهزیستی

ایرنا

رشد ۳۰ درصدی فرزندخواندگی در خوزستان

رشد ۳۰ درصدی فرزندخواندگی در خوزستان
حدود یک هزار و ۱۰۰ خانواده متقاضی فرزند خواندگی در استان پشت نوبت قرار دارند که طی فرآیندی در سامانه ملی فرزندخواندگی درخواست خود را ثبت کرده‌اند.

 

شبکه خبری خوزستان / سرپرست معاونت امور اجتماعی بهزیستی خوزستان با اشاره به رشد ۳۰ درصدی فرزند خواندگی در استان گفت: از ابتدای سال تاکنون ۵۷ کودک به خانواده‌های متقاضی فرزند خواندگی واگذار شدند و مراحل واگذاری ۱۰ فرزند دیگر نیز در دست اقدام است.

 

به گزارش شبکه خبری خوزستان علی حسن زاده روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با بیان این که تمامی شهرستان های خوزستان دارای متقاضی فرزند خواندگی هستند افزود: زوج‌های بدون فرزند اولویت اول بهزیستی، دختران و زنان مجرد بدون فرزند اولویت دوم و زوج های متقاضی دارای فرزند اولویت سوم در فرآیند واگذاری فرزندخواندگی هستند.

 

وی افزود: متقاضیان سرپرستی کودک می‌توانند بدون مراجعه حضوری به ادارات بهزیستی با بارگذاری مدارک در سامانه ملی فرزندخواندگی جهت ثبت نام به آدرس www.adoption.behzisti.net اقدام کنند.

 

سرپرست معاونت اموراجتماعی بهزیستی خوزستان ادامه داد: داشتن شرایط سنی مناسب ۳۰ تا ۴۴ سال برای فرزند زیر پنج سال، تحصیلات مناسب، سلامت جسم و روان، نداشتن سو پیشینه و اعتیاد، داشتن تمکن مالی مناسب، مبتلا نبودن به بیماری‌های واگیردار و سخت درمان و داشتن صلاحیت اعتقادی و اخلاقی از جمله شرایط دریافت فرزندخواندگی از طریق بهزیستی محسوب می‌شود.

 

وی افزود: کودکان و نوجوان بی‌سرپرست و یا بدسرپرست زیر پوشش این سازمان در سنین زیر ۱۸ سال در مراکز نگهداری می‌شوند ولی خانواده‌ها بیشتر متقاضی فرزند خواندگی کودکان زیر پنج سال هستند.

 

سرپرست معاونت امور اجتماعی بهزیستی خوزستان گفت: حدود یک هزار و ۱۰۰ خانواده متقاضی فرزند خواندگی در استان پشت نوبت قرار دارند که طی فرآیندی در سامانه ملی فرزندخواندگی درخواست خود را ثبت کرده‌اند.

 

وی با اشاره به فرهنگ سازی و تغییر نگرش خانواده‌ها در موضوع فرزند خواندگی بیان کرد: حمایت های مردمی در پذیرش فرزندان با شرایط خاص شامل کودکان دارای بیماری پیگیری درمان، داشتن معلولیت، کودکان دارای سنین بالاتر از پنج سال و خواهران و برادران مقیم در مراکز زمینه مناسبی برای ساماندهی و تعالی و پرورش این افراد است.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.