کد خبر : 9226
تاریخ انتشار : چهارشنبه 11 دی 1398 - 0:12
-

 به مناسبت تغییر استاندار خوزستان؛ خاطره ای با غلامرضا شریعتی

 به مناسبت تغییر استاندار خوزستان؛ خاطره ای با غلامرضا شریعتی

  به مناسبت تغییر استاندار خوزستان؛ خاطره ای با غلامرضا شریعتی   برداشت اول: سال نود و هفت بود که به دعوت شریعتی به همراه دیگر فعالان سیاسی جوان چپ و راست به عنوان فعال سیاسی اصولگرا ، به استانداری دعوت شدیم. با علی مراونی که در عکس کنارم نشسته به جلسه رفتیم. برداشت دوم:

 

به مناسبت تغییر استاندار خوزستان؛ خاطره ای با غلامرضا شریعتی

 

برداشت اول:

سال نود و هفت بود که به دعوت شریعتی به همراه دیگر فعالان سیاسی جوان چپ و راست به عنوان فعال سیاسی اصولگرا ، به استانداری دعوت شدیم. با علی مراونی که در عکس کنارم نشسته به جلسه رفتیم.

برداشت دوم:

فعالان جوان اصلاحاتی که ستاد-گردان های انتخابات نود و شش شیخ حسن روحانی بودند و بعضی هایشان بشدت کله شان بوی قورمه سبزی می داد؛بطوریکه از همان اول جلسه انتقادشان به شریعتی، به عدم استفاده از جوانان اصلاح طلب در پست های مشاورتی و سو استفاده ی انتخاباتی از قشر جوان به عنوان پیاده نظام و سیاهی لشکر و انتصاب مدیران پیر و فرسوده و قس علی هذا …

برداشت سوم:

در فکرم داشتم به سهم خواهی ها و نگاه جناحی رفقای جوان اصلاح طلبم خرده می گرفتم که استانداری و دولت را بین خودشان تقسیم کرده اند و مانند غنیمت های جنگی، بر سر آن دعوا می کنند و حتی از غیر خودی هایی مثل ما که مهمانشان بودیم و از اول تا آخر جلسه چپ چپ به آنها نگاه می کردیم تا شاید کمی به خود بیایند و جلسه رنگ و بوی دعوا های درون جناحی و درون حزبی به خود نگیرد.

برداشت چهارم:

نوبت که به فعالان ارزشی رسید و شروع به صحبت کردم، مثل دوستان راست گرای دیگرم نسبت به انتقال آب کارون، استخدام غیر بومی صنایع، به تعطیلی کشاندن دانشگاه صنعت نفت، پایین آمدن سطح علمی و آموزشی دانشگاه چمران اهواز، انتصاب سیاسی و غیر اصولی مدیران و ریزگرد و … انتقادات تندی به استاندارِ تسبیح به دست که آن سوی سالن داشت چپ چپ نگاه می کرد و معلوم بود شنیدن حرف حساب حوصله اش را سربرده است مطرح کردیم…

برداشت آخر:

شریعتی در پاسخ جوانان اصلاح طلب عملا وعده ی سرخرمنی داد و رد شد و در پاسخ به انتقادات جدی نسبت به انتقال آب و هزاران یک معضل دیگر، طوری صحبت کرد که گویی ما دو تا خوزستان داریم، خوزستان اول، استانی بود که در آن زندگی می کنیم با مشکلات فراوان و خوزستان دوم؛ استانی بود که غلامرضا شریعتی، استاندار آن بود، استانی با رود های پر آب، رفاه کامل، بیکاری نزدیک به صفر، با هوایی پاک و طبیعتی بکر و…
الان که شریعتی رفته، امیدوارم استانداری بیاید، که مدیریت خوزستان واقعی را برعهده گیرد، نه خوزستانی خیالی و بدون درد …

 

به قلم محمد کیانپور برجویی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.