کد خبر : 23407
تاریخ انتشار : یکشنبه 9 آذر 1399 - 17:02
-

باران شدید خوزستان را قفل کرد / نفوذ آب به منازل مردم / تردد در برخی خیابان‌های اهواز سخت است / بندر ماهشهر با ۱۰۷ میلی‌متر، رکورددار میزان بارندگی / آبادان با ۴۲ میلی‌متر بارندگی به زیر آب رفت

باران شدید خوزستان را قفل کرد / نفوذ آب به منازل مردم / تردد در برخی خیابان‌های اهواز سخت است / بندر ماهشهر با ۱۰۷ میلی‌متر، رکورددار میزان بارندگی / آبادان با ۴۲ میلی‌متر بارندگی به زیر آب رفت

سامانه بارشی که از روز پنجشنبه هفته گذشته وارد خوزستان شده بود شامگاه شنبه با افزایش بارش ها موجب آبگرفتگی معابر و منازل اهالی بندر ماهشهر و اهواز شد.ماهشهر با ۱۰۷ میلیمتر بارندگی در ۲۴ ساعت گذشته بیشترین میزان بارش را در خوزستان داشته است.   به گزارش شبکه خبری خوزستان به نقل از «انتخاب»،

سامانه بارشی که از روز پنجشنبه هفته گذشته وارد خوزستان شده بود شامگاه شنبه با افزایش بارش ها موجب آبگرفتگی معابر و منازل اهالی بندر ماهشهر و اهواز شد.ماهشهر با ۱۰۷ میلیمتر بارندگی در ۲۴ ساعت گذشته بیشترین میزان بارش را در خوزستان داشته است.

 

به گزارش شبکه خبری خوزستان به نقل از «انتخاب»، مدیرکل مدیریت بحران خوزستان گفت: باتوجه به ادامه بارش‌های کم سابقه باران و به منظور پیشگیری از هر گونه حوادث احتمالی ادارات و بانک‌های چهار شهرستان استان تعطیل اعلام شد.

 

امید بن عباس صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران در محل استانداری خوزستان اظهار کرد: در پی آبگرفتگی معابر شهری و به منظور پیش‌گیری از مشکلات در تردد مردم و به درخواست فرمانداران و با تایید استاندار خوزستان، ادارات و بانک‌های اهواز، ماهشهر، رامشیر و امیدیه امروز تعطیل اعلام می‌شود.

 

وی تاکید کرد: این تعطیلی شامل مراکز درمانی، واحدهای عملیاتی و امدادی و خدماتی نمی‌شود.

 

آبگرفتگی معابر داستان پر تکرار شهر‌های خوزستان

 

به نوشته شبکه خبری خوزستان ، مُسکن تعطیلی و ورود نیرو‌های جهادی برای نجات مردم گرفتار در سیل نسخه‌ای است که هر ساله مسئولان برای حل مسئله آب‌های سطحی خوزستان تجویز و درمان قطعی را به سال بعد و نداشتن اعتبارات گره می‌زنند.

 

پدیده آبگرفتگی نه در یک شهر و بلکه در سراسر خوزستان همه ساله تکرار و زندگی مردم را به یغما  می‌برد و جالب آنجاست هر سال با وجود تجارب سال گذشته، مدیریتی ضعیف و پر اشتباه ظاهر میشود. به طوری که اگر مسئولان شهری اهواز از آبگرفتگی سنگین آبان ۹۸ معابر اهواز عبرت گرفته بودند، اکنون مدیریت این حجم کم بارندگی شاید دقیق‌تر انجام می‌شد.

 

مسئولانی که نه استعفا بلدند و نه عذرخواهی! چه بسا پس از ۱۰ روز بارندگی و فروکاستن سطح آب، در قامت ابرمرد میدان ظاهر شده و حل مشکلات را به سال بعد و روزگاری دگر حواله می‌دهند.

 

بندر ماهشهر با ۱۰۷ میلی‌متر بیشترین میزان بارندگی را داشته است

 

محمد سبزه زاری مدیرکل هواشناسی استان خوزستان درباره بارندگی‌های دیشب خوزستان اظهار داشت: براساس گزارش‌های رسیده میزان بارندگی ایستگاه‌های هواشناسی استان خوزستان از دیروز تا امروز (هشتم آذرماه تا نهم آذرماه سال ۹۹)؛ بندر ماهشهر با ۱۰۷ میلی‌متر بیشترین میزان بارندگی داشته و اهواز نیز ۳۰ میلی متر بارندگی داشته است.

 

سازمان هواشناسی استان خوزستان همچنین اظهار داشت: از چهارشنبه سامانه بارشی جدیدی وارد خوزستان می‌شود. این سامانه بارشی از روز پنجشنبه هفته گذشته در خوزستان فعال شد که تا اواسط فردا دوشنبه در استان فعال است.

 

در پی بارش باران در چند روز اخیر طبق اعلام هلال احمر خوزستان به ۷۲۹ نفر گرفتار در آبگرفتگی امدادرسانی شده است.

 

تعطیلی دیرهنگام، نخستین اقدام مدیریت استان برای حل مشکل آبگرفتگی معابر

 

امید بن عباس صبح امروز یکشنبه اظهار داشت: به دنبال آبگرفتگی معابر شهری و به منظور پیش بینی مشکلات در تردد مردم به درخواست فرمانداران و با تأیید استاندار خوزستان، ادارات و بانک‌های اهواز، ماهشهر، رامشیر و امیدیه امروز تعطیل اعلام می‌شود.

 

وی تأکید کرد: این تعطیلی شامل مراکز درمانی، واحد‌های عملیاتی، امدادی و خدماتی نمی‌شود.

 

اعلام ساعت ۹ صبح مدیریت بحران در تعطیلی ادارات باعث سردرگمی پرسنل و مردم شد. به طوری که بسیاری از پرسنل سازمان‌ها و ادارات که به محل کار رفته بودند، مجدد مجبور به بازگشت به خانه شدند.

 

نفوذ آب به منازل مردم/ تردد در برخی خیابان‌ها سخت است

 

اهواز پس از بارش ۳۰ میلی متری به زیر آب رفته و نبود سازوکار مناسب برای دفع آب‌های سطحی بخشی از خیابان‌های اصلی شهر را غیرقابل تردد کرده است. به طوری که در بخشی از خیابان‌ها، آب به منازل مردم وارد شده و نشاط پس از باران را به تخلی بدل کرده است.

 

بارندگی‌ها که از شنبه شب شدت بیشتری به خود گرفت سبب آبگرفتگی مناطق کیانپارس، کوی فرهنگیان، کوروش، زیتون، کیان‌آباد، باهنر، پاداد و بسیاری از نقاط حاشیه‌ای و کم برخوردار اهواز شده است. منازل و خیابان‌های منطقه بهارستان در شهر اهواز استان خوزستان به علت بارش باران و نداشتن کانال فاضلاب دچار آبگرفتگی شده و مشکلات فراوانی را برای ساکنان این منطقه به وجود آورده است.

 

۲۷ مورد عملیات امدادرسانی از سوی سازمان آتش نشانی اهواز

 

ابراهیم قنبری رئیس سازمان آتش نشانی اهواز گفت: ۲۷ مورد عملیات امدادرسانی از سوی این سازمان در پی بارش شدید باران در شبانه روز گذشته در سطح شهر انجام گرفته است.

 

وی افزود: در این مدت ۹۰۴ تماس از شهروندان به سازمان آتش نشانی اهواز برای انجام عملیات امداد و نجات انجام گرفت. ۱۷ مورد از عملیات انجام شده، مربوط به حوادث برق بدنبال بارش باران بوده است.

 

آبادان با ۴۲ میلی‌متر بارندگی به زیر آب رفت

 

بارش باران پاییزی که از عصر روز شنبه در آبادان شدت گرفته موجب آبگرفتگی در مناطق کوی ذوالفقاری، برخی از مناطق هسته مرکزی شهر، کارون، جمشیدآباد، فیه، کوی بهار، کوی قدس و امیرآباد شد و همچنین برق منطقه علوانیه و کوی کارگر و مناطقی از بخش اروندکنار قطع شد.

 

شادگان در حالت آماده باش

 

امید صبری پور سرپرست فرمانداری شادگان در جلسه ستاد بحران شادگان به بارندگی روز گذشته و آب‌گرفتگی برخی مناطق این شهرستان اشاره و اظهار کرد: بارش‌های پی در پی روز گذشته در شادگان و روستا‌های اطراف این منطقه باعث آب‌گرفتگی معابر و بخش‌هایی از شهر شد.

 

وی بر آماده باش شدن همه ادارات و دستگاه‌های شادگان تأکید کرد و افزود: برای تسهیل در رفع و هدایت آب‌های سطحی و همچنین رفع سریع آب‌گرفتگی در معابر، ادارات و دستگاه‌های ذی‌ربط باید همکاری و اقدامات لازم را انجام دهند.

 

باران، شرکت‌های منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی بندرماهشهر را تعطیل کرد

 

امید شهیدی نیا اظهار داشت: در پی بارندگی‌های شدید و آبگرفتگی معابر در بندرماهشهر تمام بخش‌های ستادی و اداری شرکت‌های منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی بندرماهشهر امروز تعطیل شد.

 

وی افزود: این تعطیلی شامل نیرو‌های نوبتکار بخش‌های عملیاتی نخواهد شد و تردد برای حضور کارکنان عملیاتی با رعایت حداکثر ملاحظات ایمنی انجام می‌شود.

 

بخشدار بندر امام خمینی (ره) گفت: هنوز آمار دقیقی از خسارت به منازل و وسایل مردم در دسترس نیست، ولی آب به بیشتر منازل کوی شهید مطهری نفود کرده است.

 

نبود زیرساخت مناسب دفع آب‌های سطحی، رعایت نشدن اصول شهرسازی سبب شده است که شهر‌های خوزستان پس از هر بارشی، با مشکلات فراوانی روبرو شوند. حل این مسئله عزم جدی و جهادی مسئولان را می‎طلبد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.