آلزایمر به شکل هشدار دهنده ‎ای در حال افزایش است

میزان شیوع بیماری آلزایمر بعد از ۶۵ سالگی به ازای هر پنج سال دو برابر می ‎شود، به طوری که ۴۰ تا ۵۰ درصد سالمندان بالای ۸۵ سال جامعه مبتلا به این بیماری هستند و افزایش سن، مهمترین عامل خاطر برای ابتلا به این بیماری است. سالمندان از خوردن غذاهای سودا‌‌ زا مانند عدس، بادمجان،

کد خبر : 4336
تاریخ انتشار : شنبه 16 شهریور 1398 - 14:56
آلزایمر به شکل هشدار دهنده ‎ای در حال افزایش است

میزان شیوع بیماری آلزایمر بعد از ۶۵ سالگی به ازای هر پنج سال دو برابر می ‎شود، به طوری که ۴۰ تا ۵۰ درصد سالمندان بالای ۸۵ سال جامعه مبتلا به این بیماری هستند و افزایش سن، مهمترین عامل خاطر برای ابتلا به این بیماری است.

سالمندان از خوردن غذاهای سودا‌‌ زا مانند عدس، بادمجان، گوشت گاو، گوشت خشک شده، غذا‌های شور یا نمک سود و غذاهای بلغم‌‌زا مانند ماهی، هندوانه و خیار پرهیز کنند.

افرادی که دچار بیماری آلزایمر و فراموشی شده اند برخی از مواد غذایی مانند مغز بادام، فندق، نارگیل و گردو، انجیر خشک و مویز سرخ را در برنامه غذایی خود داشته باشند.

مصرف زیاد پیاز، خوردن سیب ترش، زیاد‎روی در مصرف گشنیز، باقلا، قارچ، لوبیا، سیر و کلم در کتب طب سنتی به عنوان عوامل ایجاد نسیان یاد شده است و پرهیز از آنها را برای بیماران مبتلا به آلزایمر توصیه می شود.

زیاده ‎روی در مصرف آب سرد از مضرترین چیزها برای ایجاد فراموشی است.

برای پیشگیری از فراموشی، پیاده ‎روی و ورزش سبک مانند حرکت دادن دست ها و پاها توصیه می شود و از انجام ورزش ‎‌های سنگین و خسته ‎کننده پرهیز کنید.

افزایش فعالیت ‎های مغزی با کمک خواندن، حفظ کردن و به یادآوردن مطالب، این فعالیت‌ها به منزله ورزش مغز در نظر گرفته شده است و از مواردی است که برای جلوگیری از نسیان مفید است .

دکتر هاله تاج الدینی متخصص طب سنتی

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.