بر اساس احضاریه جدید دادگستری شهرستان مسجدسلیمان و در آستانه هفته جهانی محیط زیست آقایان مهندس فرشاد خدادادیان _ خرم آقابیگی _ پیمان سلیمانی و امین حاتمی می بایست در تاریخ ۲۹ خرداد ماه۹۸ در شعبه ۱۰۲ دادگاه کیفری حضور یابند .
این ۴ فعال کارگری پس از اعتراضات و اعتصاب کارگران در سالهای ۹۴ و ۹۵ ، به اتهام تشویش اذهان عمومی ، نشر اکاذیب اخلال در نظم و امنیت و آسایش عمومی _ تشکیل گروه مجازی و….. برای نخستین بار در تاریخ ۱۹ فروردین سال ۹۶ در پی شکایت مدیر عامل (شرکت سیمان کارون) به دادسرای انقلاب احضار شدند که پس از رسیدگی و بررسی مستندات در تاریخ ۲۳ خرداد ۹۶ حکم برائت و قرار منع تعقیب صادر گردید.
صدور این حکم بر خلاف میل افرادی بود که نمی خواستند جو متشنج کارگری و جامعه ملتهب آن روزها آرام گیرد از این رو نسبت به این رای بارها اعتراض نمودند و باعث گردید همچنان این ۴ عضو مجموعه کارگری مطالبه گر و حق طلب در سالهای ۱۳۹۶ ( ۵ بار)_ ۱۳۹۷ ( ۴بار)_ و در سال ۹۸ تا اینک ۳ نوبت به دادگستری احضار گردند.
هیات تحریریه سایت شبکه خبری مسجدسلیمان برای مطالبه گران جوان و حق طلب آرزوی پیروزی در همه عرصه ها بویژه میدان عدالت خواهی را دارد.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید. 👇

اگه یک مرد تو ایران باشه اونم مهندس خرم آقا بیگی هست، تماااااام