نمایش «زواج مصلحه» در شادگان روی صحنه است

نمایش «زواج مصلحه» در فرهنگسرای ملافاضل سکرانی شادگان روی صحنه است
به گزارش خبرنگار ما در شادگان ؛ نمایش کمدی اجتماعی عربی «زواج مصلحه» به نویسندگی علی محمودراد و کارگردانی محمد حبیبی کاری از گروه تئاتر الغدیر است که از ۳۰ شهریور آغاز شده و تا ۱۱ مهرماه ۱۴۰۴ هر شب ساعت ۲۰ در سالن فرهنگسرای ملافاضل سکرانی میزبان تماشاگران خواهد بود.
در این نمایش هنرمندانی همچون سید فاخر موسوی، محمد حبیبی، محمود مقدم، علی محمودراد، فلاح رستمی، عباس داودی، حکیم خنفری، مدینه بدوی، عسل عساکره و نگار نجارزاده به ایفای نقش میپردازند.
عوامل پشت صحنه نیز شامل عباس جمیلیان (دستیار کارگردان و طراح نور)، محمد حبیبی (طراح صحنه، لباس، موسیقی و افکت)، مهدی عساکرپور (گرافیک) و دانیال رامزی (تدارکات) هستند.
نمایش «زواج مصلحه» با همکاری انجمن هنرهای نمایشی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شادگان و توسط گروه تئاتر الغدیر تولید و در حال اجراست.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰