استاندار عنوان کرد:
شمارش ۹۵۰ واحد تخریبی در زلزله مسجدسلیمان، تاکنون
استاندار خوزستان گفت: در گزارشی که بنیاد مسکن ارائه داده است، بر اثر زلزله مسجدسلیمان تاکنون ۹۵۰ واحد تخریبی و حدودا ۴۵۰۰ واحد، تعمیری شمارش شده است.
به گزاش شبکه خبری خوزستان ، غلامرضا شریعتی که امروز (جمعه) همراه با معاون پارلمانی رئیس جمهور برای بازدید از مناطق زلزلهزده مسجدسلیمان به این شهرستان سفر کرده است، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: همراه با آقای امیری که از طرف هیات دولت برای بازدید از مناطق زلزلهزده مسجدسلیمان به اینجا تشریف آوردند، خدمت مردم مسجدسلیمان هستیم و آقای امیری از مناطق بازدید دارند تا انشاءالله ارزیابیهای بنیاد مسکن طی این هفته تمام شود و گزارشات به دولت برای تصمیمگیری و بازسازی ارسال شود.
وی بیان کرد: طبق گزارشی که بنیاد مسکن ارائه داده است، تاکنون ۹۵۰ واحد تخریبی وجود دارد و حدودا ۴۵۰۰ واحد، تعمیری هستند، اما همچنان بازدیدها و ارزیابیها ادامه دارد که امیدواریم این هفته به پایان برسد و ما بتوانیم پیشنهادمان را به دولت ارائه دهیم تا تصمیمات لازم اتخاذ شود و سریعا اقدام به کار شود.
منبع :ایسنا

بدون نظر! اولین نفر باشید