به گزارش خبرنگار شبکه خبری خوزستان به نقل از روابط عمومی کانون پرورش فکری شهرستان حمیدیه، سمیره عنصری مسئول کانون پرورش فکری شهرستان حمیدیه در پیامی از دکتر هاشمی فرماندار محترم شهرستان به نمایندگی از والدین واعضای کانون بدلیل همراهی وحمایت صادقانه از گروه سرود و فعالیتهای فرهنگی کانون پرورش فکری تشکر خاص نمود.
متن پیام سمیره عنصری مدیر کانون پرورش فکری شهرستان حمیدیه به شرح ذیل است:
ما بدان مقصد عالی نتوانیم رسید
هم مگر پیش نهد لطف شماگامی چند
«مولانا»
قطعا تشویق یک عامل مهم وموثر در ایجاد انگیزه بیشتر جهت پیشرفت و برداشتن گامهای محکمتر در هر عمل وفعالیتی ازجمله فعالیتهای فرهنگی و هنری می باشد.
تلاش دکتر هاشمی جهت ایجاد زمینه وانگیزه فعالیت بهتر وبیشتر،تهیه و تدارک هدایا وتقدیر از اعضای فعال گروه سرود ،دست اندر کاران وفعالان فرهنگی کانون پرورش فکری واهمیت به پرورش استعدادهای قشر کودک ونوجوان بعنوان آینده سازان جامعه شایسته تقدیر است .
همچنین ایشان از کلیه مسئولین ،والدین وفعالان فرهنگی که به هر شکلی با حضور ، همراهی و همکاری در اجرای برنامه های فرهنگی و هنری ، تشویق معنوی و مادی اعضای فعال وگروه سرود در کنار کانون پرورش فکری بودند و هستند کمال تشکر و قدردانی دانی را نمودند.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید. 👇

بدون نظر! اولین نفر باشید