به گزارش شبکه خبری خوزستان به نقل از خبرنگار کانون بسیج رسانه دشت آزادگان، در اقدامی خودجوش و تحسینبرانگیز جمعی از بانوان بسیجی حوزه حضرت خدیجه (س) با حضور در ایستهای بازرسی ها ضمن حضور در جمع بسیجیان مستقر، لحظات معنوی افطار را در کنار آنان به شیرینی همدلی تبدیل کردند.
این برنامه که با هدف تکریم خادمان امنیت و پاسداشت مقام مجاهدان فی سبیل الله در ایام ماه مبارک رمضان ترتیب یافت بانوان بسیجی با دستان خود، افطاری ساده ای متشکل از خرما، چای و نان و پنیر را در میان رزمندگان اسلام توزیع کردند.
مسئول خواهران حوزه حضرت خدیجه (س) در حاشیه این مراسم معنوی گفت: امروز اینجا آمدهایم تا به سهم خود گوشهای از زحمات بیوقفه برادرانی را جبران کنیم که در این شبهای پربرکت به خاطر آسایش و امنیت مردم از جمع گرم خانواده دور هستند و در دل شب در ایست بازرسی ها پای آرمانهای انقلاب اسلامی ایستادهاند.
وی افزود: هدف ما این بود که به این عزیزان بگوییم که مردم قدردان زحماتشان هستند و خواهرانشان در حوزه های مقاومت پشتیبان آنها در این مسیر پرافتخار هستند.
در پایان این دیدار صمیمانه یکی از بسیجیان حاضر در ایست بازرسی نیز با تقدیر از این حرکت خواهران بسیجی این اقدام را نشانه وحدت و همدلی میان اعضای جامعه بزرگ بسیج دانست و خاطرنشان کرد: حضور این عزیزان در این شرایط روحیه مضاعفی برای ادامه خدمت به ما داد.

کانون بسیج رسانه دشت آزادگان
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید. 👇

بدون نظر! اولین نفر باشید