به گزارش خبرنگار ما در شادگان ؛ نمایش کمدی اجتماعی عربی «زواج مصلحه» به نویسندگی علی محمودراد و کارگردانی محمد حبیبی کاری از گروه تئاتر الغدیر است که از ۳۰ شهریور آغاز شده و تا ۱۱ مهرماه ۱۴۰۴ هر شب ساعت ۲۰ در سالن فرهنگسرای ملافاضل سکرانی میزبان تماشاگران خواهد بود.
در این نمایش هنرمندانی همچون سید فاخر موسوی، محمد حبیبی، محمود مقدم، علی محمودراد، فلاح رستمی، عباس داودی، حکیم خنفری، مدینه بدوی، عسل عساکره و نگار نجارزاده به ایفای نقش میپردازند.
عوامل پشت صحنه نیز شامل عباس جمیلیان (دستیار کارگردان و طراح نور)، محمد حبیبی (طراح صحنه، لباس، موسیقی و افکت)، مهدی عساکرپور (گرافیک) و دانیال رامزی (تدارکات) هستند.
نمایش «زواج مصلحه» با همکاری انجمن هنرهای نمایشی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شادگان و توسط گروه تئاتر الغدیر تولید و در حال اجراست.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید. 👇

بدون نظر! اولین نفر باشید