
صغری رستمی سرپرست اداره حفاظت محیط زیست اهواز در سازمان اتوبوسرانی حاضر شد و با سلیمانی معاون حمل و نقل و ترافیک و آهن جان سرپرست سازمان اتوبوسرانی شهرداری اهواز دیدار و گفتوگو کرد.
حجت اله سلیمانی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اهواز در حاشیه این دیدار گفت : از سال گذشته جهت اورهال و احداث یک جایگاه استاندارد سوخت گازوئیل مقدمات و طرح های اولیه انجام شده بود لذا این موضوع با توجه به ورود اتوبوس های جدید اجرایی شدن آن از اهمیت و ضرورت بیشتری برخوردار می باشد.
سلیمانی افزود : بر همین اساس نشست ویژه ای با سرپرست اداره حفاظت محیط زیست اهواز در سازمان اتوبوسرانی برگزار شد و هماهنگی های لازم جهت مجوز ایجاد یک جایگاه پمپ گازوئیل جدید در توقفگاه قدس بحث و تبادل نظر شد.
در پایان رستمی سرپرست اداره حفاظت محیط زیست اهواز و هیئت همراه از محوطه توقفگاه قدس و جایگاه سوخت فعلی بازدید کردند و شرایط محیطی آن را مورد بررسی قرار دادند.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید. 👇
بدون نظر! اولین نفر باشید