به گزارش خبرنگار ما در شادگان ، جمال صالح زاده ظهر امروز در گردهمایی مدیران مدارس این شهرستان با محوریت پروژه مهر اظهار کرد: تمام تمهیدات و پیشبینیهای لازم برای بازگشایی مدارس و آموزش حضوری در این شهرستان اندیشیده شود.
وی افزود: فضای مناسب و تجهیز مدارس از نظر امکانات و بازسازی مدارس از اولویتهای مهم حوزه آموزش و پرورش این شهرستان شادگان است.
فرماندار شادگان با اشاره به اهمیت پروژه مهر که بهار تعلیم و تربیت و آغاز آموزش رسمی کشور است، گفت: لازم است از تمامی ظرفیت های موجود برای بازگشایی جذاب و باشکوه مدارس با رعایت شیوه نامه های بهداشتی استفاده کنیم.
وی با تاکید بر لزوم همکاری بخشداری های تابعه شهرستان در راستای پیشبرد اهداف پروژه مهر، تصریح کرد: بخشداران باید با همکاری دهیاران در راستای رفع مشکلات مدارس و حفظ و نگهداری مدارس در منطقه خود تلاش کنند.
صالح زاده در پایان گفت: تمام ظرفیتها برای بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید به کار گرفته شود.

بدون نظر! اولین نفر باشید